Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CAN ORIAC (492990) - Drakkars F.C. (1458717) » 665190701: T64/J2/V

Liga 665190701 Información oficial sobre el partido 665190701 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / V.98 (5611)

CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 3 - 2 Drakkars F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakkars F.C.' en el partido
Avia Alias (24') 1 - 0
1 - 1 Jan Archacki (39')
Pavol Fila (42') 2 - 1
Sergio Yermo (67') 3 - 1
3 - 2 Prosimir Kozioł (80')
CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 3 - 2 Drakkars F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakkars F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CAN ORIAC Alineación oficial del equipo 'CAN ORIAC' en el partido 5 - 1 Drakkars F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakkars F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CAN ORIAC

Goles Goles

  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Avia Alias va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jens Forsin.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Pavol Fila va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de ORIAC.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ORIAC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sergio Yermo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Pavol Fila una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Hans Gyllenbo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Jamal Amin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hans Gyllenbo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Milan Mirković gairebé va marcar per a ORIAC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Pavol Fila es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pavol Fila per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Hans Gyllenbo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Yermo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Jamal Amin de ORIAC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Avia Alias. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Jamal Amin de ORIAC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Drakkars F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 39 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jan Archacki de Drakkars marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Drakkars va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 80, quan Prosimir Kozioł, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Angel Shipkov quasi marca en una jugada assajada de córner que Armiche Gargollo havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 215 Minuto 41 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Iván Cea Bueno va intentar anar-se'n per velocitat al minut 41 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.