Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

QueenElizabeth (309413) - Spurs de Barcelona (992486) » 665190393: T64/J9/V

Liga 665190393 Información oficial sobre el partido 665190393 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.92 (5605)

Dark Lords Alineación oficial del equipo 'Dark Lords' en el partido 2 - 1 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Pablo Ribera (20') 1 - 0
Ryszard Chren (44') 2 - 0
2 - 1 Vincenzo Altermatt (83')
Dark Lords Alineación oficial del equipo 'Dark Lords' en el partido 2 - 1 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dark Lords Alineación oficial del equipo 'Dark Lords' en el partido 0 - 1 Spurs de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Spurs de Barcelona' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dark Lords

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Pablo Ribera al minut 20, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Lords i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Ryszard Chren va incrementar l'avantatge de Lords amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lords va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Torben Schönfels va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lords, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Rafael Campoy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lords va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Ribera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mamoune Saëdawi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però 庄 (Zhuang) 冠宏 (Guanhong) va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Torben Schönfels de Lords va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mamoune Saëdawi.

Spurs de Barcelona

Goles Goles

  • 187 Minuto 83 (Gol tiro lejano): Després de 83 minuts el Barcelona, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Vincenzo Altermatt sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Barcelona a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Walter Dagostino va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Barcelona tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En John Gröönlund ho va intentar al minut 76 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Torben Schönfels no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ralph Bjerg estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.