Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Team:Over the Top (1432118) - Atlético de Sua (48520) » 665190265: T64/J5/V

Liga 665190265 Información oficial sobre el partido 665190265 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / V.90 (5603)

New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 2 - 2 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
Marc Antoni Casellas (63') 1 - 0
Gustav Hammarstrand (72') 2 - 0
2 - 1 Ajnur Ambulija (74')
2 - 2 Diogo Rodrigues Magalhães (84')
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 2 - 2 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 3 - 1 Atlético de Sua Alineación oficial del equipo 'Atlético de Sua ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team:Over the Top

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 63 minuts quan Marc Antoni Casellas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Team:Over.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Gustav Hammarstrand va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Žane Kordaš va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant David Simão Morim va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Tom Gerhardt Ehbauer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ionuţ Marc va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Team:Over va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leon Nideroest va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Simão Morim.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Berciano de Team:Over es va guanyar la targeta groga merescudament.

Atlético de Sua

Goles Goles

  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlético. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Ajnur Ambulija xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 116 Minuto 84 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Muhammad Tammam sempre és una garantia. Al minut 84, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Diogo Rodrigues Magalhães marcar el 2 - 2 per al Atlético.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Diogo Rodrigues Magalhães ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de David Ubera marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Muhammad Tammam que va xutar a fora per molt poc.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Diogo Rodrigues Magalhães va estar a punt de posar per davant a Atlético amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Christopher O'Brien va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ferruccio Giulivo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlético que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Diogo Rodrigues Magalhães, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.