Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SSARP (799640) - Satisfaction C.F. (798997) » 665189441: T64/J9/V

Liga 665189441 Información oficial sobre el partido 665189441 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.75 (5588)

KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido 1 - 3 Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido
0 - 1 Casimiro Hostalrich (28')
0 - 2 Jon Braathen (31')
0 - 3 Jon Braathen (41')
Andy Hollenstein (61') 1 - 3
KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido 1 - 3 Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido 1 - 2 Satisfaction C.F. Alineación oficial del equipo 'Satisfaction C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,6 % 59,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KEVOE HC

Goles Goles

  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Andy Hollenstein, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a KEVOE.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Andy Hollenstein va deixar a Mauro Lasierra assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del KEVOE van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Elvis Markelj, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Andy Hollenstein va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Adrian-Alex Roşca no va entrar per centímetres.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Elvis Markelj va marxar de Visna Sary en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de KEVOE van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karl Plaar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mischa Arciszewski de KEVOE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Satisfaction C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del Satis va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Casimiro Hostalrich, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Jon Braathen va augmentar l'avantatge de Satis a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jon Braathen va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Raymond St-Germain va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Alberto José Gonzaga al minut 47, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.