Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tptp Crew II (800320) - Zuloteam (314408) » 665189440: T64/J9/V

Liga 665189440 Información oficial sobre el partido 665189440 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.75 (5588)

Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido 5 - 0 Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido
Manuel Verda (24') 1 - 0
Pablo Rada Martínez (33') 2 - 0
Jonathan Marty (35') 3 - 0
Stanisław Głąbowski (48') 4 - 0
Pablo Rada Martínez (89') 5 - 0
Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido 5 - 0 Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tptp Crew II Alineación oficial del equipo 'Tptp Crew II' en el partido 2 - 0 Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido
Tiene bastante suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tptp Crew II

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Tptp, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Manuel Verda per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): El gol de falta de Pablo Rada Martínez sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 33 i ampliar l'avantatge de Tptp a 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jonathan Marty es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tptp va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stanisław Głąbowski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tptp va aconseguir el 5 - 0 quan Pablo Rada Martínez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 14 per blocar una centrada d'en Igor Gudym va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tptp.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Pedro Garbuna una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Mehmet Ali Önen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Igor Gudym va rematar alt.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pablo Rada Martínez de Tptp va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Rada Martínez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Zuloteam

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Błażej Koniarczyk va fer una magnífica centrada, però la rematada de Teofil Kinast va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Zuloteam va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Józef Skoczeń va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Valmor Andrea va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zuloteam sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paolo Tomaselli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Tomaselli de Zuloteam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.