Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ulls de Gat Mesquer (1432176) - Mazarrón F.C. (122434) » 665188912: T64/J3/V

Liga 665188912 Información oficial sobre el partido 665188912 en Hattrick

10.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 3 / V.66 (5579)

Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 3 - 1 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
Roy Lek (7') 1 - 0
1 - 1 Vincent Carpentier (47')
Roy Lek (61') 2 - 1
Marcos Mauri (72') 3 - 1
Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 3 - 1 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 3 - 2 Mazarrón F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazarrón F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,7 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Corria el minut 7 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Roy Lek, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Mesquer va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 61 Roy Lek va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): En Sophus Brøndum entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Mesquer, un peu providencial d'en Marcos Mauri va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Mauri, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Sophus Brøndum es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Mauri de Mesquer es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.

Mazarrón F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 47 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vincent Carpentier de Mazarrón marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Ramón Bermúdez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alejandro Suárez, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Gotthard Dehlér va ridiculitzar a en Marcos Mauri amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Zserald Madar va fer una jugada per la banda esquerra, però Alejandro Suárez va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Vincent Carpentier va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bonaventure Bono per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jorge Rubén Pereyra la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Mazarrón havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ramón Bermúdez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Gotthard Dehlér va deixar a Ernest Greus assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.