Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

H.F.C. LA RÚA (778925) - RAFALES CF (1456847) » 665188658: T64/J9/V

Liga 665188658 Información oficial sobre el partido 665188658 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.61 (5574)

H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido 3 - 2 RAFALES CF Alineación oficial del equipo 'RAFALES CF' en el partido
Ramon Maria Benages (39') 1 - 0
1 - 1 Toni Düppel (41')
Emanuel Fernán Puig (43') 2 - 1
2 - 2 Mirosław Hryniecki (81')
Rafael Eristain (82') 3 - 2
H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido 3 - 2 RAFALES CF Alineación oficial del equipo 'RAFALES CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
H.F.C. LA RÚA Alineación oficial del equipo 'H.F.C.  LA RÚA' en el partido 3 - 1 RAFALES CF Alineación oficial del equipo 'RAFALES CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

H.F.C. LA RÚA

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Ramon Maria Benages, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. RUA es posava per davant!
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): RUA s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Emanuel Fernán Puig per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 82 (Gol por la derecha): Corria el minut 82 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rafael Eristain, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): RUA va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Ramon Maria Benages va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): RUA va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emanuel Fernán Puig en un 1 contra 1 amb el porter Caetano Óbidos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Vasallo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Sergio Aguilera de RUA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Aday Núñez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de RUA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rafael Eristain va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Aguilera de RUA es va guanyar la targeta groga merescudament.

RAFALES CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Toni Düppel va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 41.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mirosław Hryniecki de RAFALES va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Kazimierz Śniegula de RAFALES va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de 余 (Yu) 轩俞 (Xuanyu) al minut 16 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Pascual de RAFALES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.