Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DXRK MADRID FC (438771) - Fury of Punishers FC (1333106) » 665187313: T64/J9/V

Liga 665187313 Información oficial sobre el partido 665187313 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.37 (5550)

AFC Wimbi Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbi' en el partido 1 - 1 Fury of Punishers FC Alineación oficial del equipo 'Fury of Punishers FC' en el partido
Anthony Masure (68') 1 - 0
1 - 1 Eduardo Ruibarbo (90')
AFC Wimbi Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbi' en el partido 1 - 1 Fury of Punishers FC Alineación oficial del equipo 'Fury of Punishers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AFC Wimbi Alineación oficial del equipo 'AFC Wimbi' en el partido 0 - 1 Fury of Punishers FC Alineación oficial del equipo 'Fury of Punishers FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AFC Wimbi

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Wimbi va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 68, quan Anthony Masure, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Wimbi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aniket Bhutia va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Hristo Yanin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wimbi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jan-Christian Löbke no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hristo Yanin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Wimbi van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paulo César Collaço va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Hristo Yanin de Wimbi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fury of Punishers FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 en Eduardo Ruibarbo va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Kra Dembele va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chris Brown de Punishers es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludwik Przydział de Punishers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Urban de Punishers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Kra Dembele de Punishers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.