Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Hospitalet F. C. (486920) - ROYAL OCB (1414943) » 665187302: T64/J6/V

Liga 665187302 Información oficial sobre el partido 665187302 en Hattrick

31.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 6 / V.37 (5550)

L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 2 - 1 Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido
Miguel Ángel Arilla (8') 1 - 0
Víctor Chamizo (73') 2 - 0
2 - 1 Robert Ciężkowski (76')
L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 2 - 1 Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
L'Hospitalet F. C. Alineación oficial del equipo 'L'Hospitalet F. C.' en el partido 2 - 0 Makaby Returns Alineación oficial del equipo 'Makaby Returns' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospitalet F. C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Manuel dos Ramos va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Miguel Ángel Arilla es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Mitja Randi va descol·locar totalment la defensa contrària i Víctor Chamizo no va perdonar i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Chamizo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Víctor Chamizo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Ángel Arilla de L'Hospi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El L'Hospi ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Chamizo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): L'Hospi va estar a punt de marcar quan Mitja Randi va fer una passada impressionant a Manuel dos Ramos, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Passaven 70 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pedro Ganca va rematar alt.

Makaby Returns

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Returns va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Robert Ciężkowski va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Killian Rivière quasi aconsegueix empatar per Returns al minut 32, però Jennes Thielens va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.