Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VilaCity FC (1457592) - Getafe Thunder (31117) » 665187255: T64/J9/V

Liga 665187255 Información oficial sobre el partido 665187255 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.36 (5549)

Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 3 - 1 Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido
0 - 1 Leon Kovkov (10')
Ramon Bover (35') 1 - 1
Zdzisław Piskuła (37') 2 - 1
Óscar Moral (57') 3 - 1
Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 3 - 1 Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ziro Club Sportivo Alineación oficial del equipo 'Ziro Club Sportivo' en el partido 1 - 1 Getafe Thunder Alineación oficial del equipo 'Getafe Thunder' en el partido
Tiene suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,3 % 35,8 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziro Club Sportivo

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): En Ramon Bover va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Sportivo va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Zdzisław Piskuła la va transformar en el 2 - 1.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Óscar Moral va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Raúl Sanz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Óscar Moral de Sportivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Getafe Thunder

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Thunder. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Leon Kovkov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dmitriy Shakhmin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Radosław Burnos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Dmitriy Shakhmin al minut 34.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Giampiero Galassi va estar a punt de posar per davant a Thunder amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rodrigo Alejandro Dragosetti va impedir un gol cantat.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Roan de Laminne la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Thunder havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Thunder va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 78 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.