Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stadiunericpa (802219) - Zaramaños FC (1601454) » 665186776: T64/J1/V

Liga 665186776 Información oficial sobre el partido 665186776 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / V.28 (5541)

stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 0 - 3 Zaramaños FC Alineación oficial del equipo 'Zaramaños FC' en el partido
0 - 1 Jonathan Deruyck (2')
0 - 2 Stefan Bokerberg (31')
0 - 3 Jonathan Deruyck (81')
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 0 - 3 Zaramaños FC Alineación oficial del equipo 'Zaramaños FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
stadiunericpa Alineación oficial del equipo 'stadiunericpa' en el partido 2 - 0 Zaramaños FC Alineación oficial del equipo 'Zaramaños FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stadiunericpa

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Muhammad El Zahaar va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Frédéric Guichard va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Curtis Rampaul hauria d'haver estat gol al minut 27 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Muhammad El Zahaar no oblidarà el que li va passar durant el minut 51. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Oğuz Ferhun va marxar per velocitat al minut 79 i va fer una passada de la mort a Ernesto De Capoa, però aquest va fallar.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Muhammad El Zahaar no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Younis Abdul-Sahib va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Muhammad El Zahaar va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 86 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Zaramaños FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jonathan Deruyck rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Olaf Jan Wulffen, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al MÑS per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 31. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Stefan Bokerberg. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a MÑS l'avantatge per 0 - 3. Jonathan Deruyck en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MÑS, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Jonathan Deruyck va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Stefan Bokerberg va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 20, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Jonathan Deruyck quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mouri Aho, però la pilota va topar amb el travesser.