Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R. C. D Rúa Vella (795329) - Athletic Jander (438546) » 665186545: T64/J13/V

Liga 665186545 Información oficial sobre el partido 665186545 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / V.23 (5536)

ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 4 - 0 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
Eritz Mallabia (16') 1 - 0
Toni Hernández (21') 2 - 0
Xabier Gutialo (76') 3 - 0
Eritz Mallabia (89') 4 - 0
ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 4 - 0 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ruavella team Alineación oficial del equipo 'ruavella team' en el partido 3 - 0 Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ruavella team

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Francisco José Herreros va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de RV TEAM, Eritz Mallabia, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Toni Hernández va incrementar l'avantatge de RV TEAM amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, RV TEAM va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Xabier Gutialo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Eritz Mallabia, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a RV TEAM.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): RV TEAM va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Alejandro Verea va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Iago Cachafeiro va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Adrian Brânzea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El RV TEAM ho intentava per la dreta per mitjà de Eritz Mallabia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alejandro Verea. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Athletic Jander

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Óscar Gregorio va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Daniel Arlequín ja els havia advertit que el porter contrari, en Heliodoro Sánchez, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): Al minut 70 un refús amb el peu d'en Heliodoro Sánchez va anar a parar als peus del Pau Gil y Gil que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.