Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Jander (438546) - Dietistas FC (994247) » 665186508: T64/J4/V

Liga 665186508 Información oficial sobre el partido 665186508 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / V.23 (5536)

Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 3 - 2 Los charruas celestes Alineación oficial del equipo 'Los charruas celestes' en el partido
0 - 1 Jonty Parrish (7')
Óscar Forrado (15') 1 - 1
Óscar Gregorio (35') 2 - 1
2 - 2 Julio Ramo Valero (39')
Óscar Gregorio (59') 3 - 2
Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 3 - 2 Los charruas celestes Alineación oficial del equipo 'Los charruas celestes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Jander Alineación oficial del equipo 'Athletic Jander' en el partido 3 - 1 Los charruas celestes Alineación oficial del equipo 'Los charruas celestes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Jander

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del Athletic va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Óscar Forrado, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athletic contenien la respiració mentre en Óscar Gregorio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LCC FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar Gregorio la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Athletic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alexander Diez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Víctor Manuel de León va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Athletic a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sotiris Priovolos va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Los charruas celestes

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jonty Parrish, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip LCC FC va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Julio Ramo Valero va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Jonty Parrish va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Andrés Felipe Iregui va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Yohan Chaffard va marcar al minut 57 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.