Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Joga apestuncio c.f. (1461592) - SD PONFERRADINA B (435687) » 665186250: T64/J9/V

Liga 665186250 Información oficial sobre el partido 665186250 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.18 (5531)

Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido 3 - 1 Los Suplentes CF Alineación oficial del equipo 'Los Suplentes CF' en el partido
Jusèp Loís Beatriu (11') 1 - 0
Ismael Marcos Igualada (18') 2 - 0
2 - 1 Hans-Dieter Flügge (26')
Alfredo Garrido Pérez (70') 3 - 1
Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido 3 - 1 Los Suplentes CF Alineación oficial del equipo 'Los Suplentes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Joga apestuncio c.f. Alineación oficial del equipo 'Joga apestuncio c.f.' en el partido 3 - 1 Los Suplentes CF Alineación oficial del equipo 'Los Suplentes CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joga apestuncio c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jusèp Loís Beatriu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del apestuncio se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de apestuncio va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ismael Marcos Igualada progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Genís Sard va anar directament als peus de Alfredo Garrido Pérez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Alfredo Garrido Pérez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Daniele Speri va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Genís Sard de apestuncio va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jusèp Loís Beatriu va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Alfredo Garrido Pérez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Los Suplentes CF

Goles Goles

  • 150 Minuto 26 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 26 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Hans-Dieter Flügge, que va passar per sota les cames del porter local.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Suplentes creava perill des de la dreta al minut 36, però en Marek Kamenistý, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ionuţ Rusoiu desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Santiago Murcia quasi aconsegueix empatar per Suplentes al minut 52, però Marek Kamenistý va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ladislav Melicher la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Suplentes havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ionuţ Rusoiu quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Marek Kamenistý va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.