Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Furons e sachadas S.A. (772602) - Kuak kuak tean (439227) » 665185911: T64/J9/V

Liga 665185911 Información oficial sobre el partido 665185911 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.12 (5525)

Furons e sachadas S.A. Alineación oficial del equipo 'Furons e sachadas S.A.' en el partido 5 - 2 Kuak kuak tean Alineación oficial del equipo 'Kuak kuak tean' en el partido
Jacinto 'Langrán' Delas (13') 1 - 0
1 - 1 Roko Mršić (16')
Arthur 'Mangallón' Mainguy (40') 2 - 1
Jacinto 'Langrán' Delas (42') 3 - 1
Savieri Chiluba (70') 4 - 1
Aurél Buzogány (80') 5 - 1
Ratko Klamert (81') 5 - 2
Furons e sachadas S.A. Alineación oficial del equipo 'Furons e sachadas S.A.' en el partido 5 - 2 Kuak kuak tean Alineación oficial del equipo 'Kuak kuak tean' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Furons e sachadas S.A. Alineación oficial del equipo 'Furons e sachadas S.A.' en el partido 4 - 0 Kuak kuak tean Alineación oficial del equipo 'Kuak kuak tean' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Furons e sachadas S.A.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Jacinto 'Langrán' Delas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de sachadas.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Arthur 'Mangallón' Mainguy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, sachadas es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jacinto 'Langrán' Delas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a sachadas.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Álvaro Carromba va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Savieri Chiluba la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de sachadas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aurél Buzogány progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 125 Minuto 81 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 5 - 2 el va marcar Ratko Klamert a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Jacinto 'Langrán' Delas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Aurél Buzogány gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jorge Ansa va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Răzvan 'Pirolán' Bădălan va intentar anar-se'n per velocitat al minut 77 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Savieri Chiluba gairebé va marcar per a sachadas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Savieri Chiluba va rematar alt.

Kuak kuak tean

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Aivars Oglis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kuak, un peu providencial d'en Roko Mršić va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Kuak va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manus Hildering, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Anido Hermida de Kuak va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.