Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

amanatidis de setubal (439640) - Bertí FC (991871) » 665185466: T64/J9/V

Liga 665185466 Información oficial sobre el partido 665185466 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / V.4 (5517)

amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 0 - 4 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
0 - 1 Diego Sánchez Bueno (33')
0 - 2 Diego Sánchez Bueno (36')
0 - 3 Diego Sánchez Bueno (65')
0 - 4 Ayoze Martínez (80')
amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 0 - 4 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
amanatidis de setubal Alineación oficial del equipo 'amanatidis de setubal' en el partido 2 - 0 Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

amanatidis de setubal

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Guazo va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Florentzio Agirregardena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Gerd Maandi del amanatidis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Bertí FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): El Bertí era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Diego Sánchez Bueno va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bertí van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Diego Sánchez Bueno.
  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Bertí. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Diego Sánchez Bueno va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ayoze Martínez, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 48 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Bertí van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 48 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dani Giner, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bertí va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jorge Esquerdo va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Lazo Garcia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.