Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoleños (775800) - El Lugar C.F. (1435875) » 665185157: T64/J2/IV

Liga 665185157 Información oficial sobre el partido 665185157 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / IV.63 (3486)

Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 1 - 2 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
Francisco Cases (20') 1 - 0
1 - 1 Iván Campo (42')
1 - 2 Iván Campo (50')
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 1 - 2 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 3 - 1 El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoleños

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Mostoleños va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Francisco Cases, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Granero per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Díaz-Perona va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mostoleños Rubén Madariaga quasi marca al minut 35 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Mariano Velasco Carrillo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Víctor Palarrea va estar a punt d'empatar per a Mostoleños quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miguel Díaz-Perona va desviar la pilota a l'últim instant.

El Lugar C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Iván Campo que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 170 Minuto 50 (Gol de falta): Iván Campo va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 50. 1 - 2 per a Lugar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lugar, l'equip va recuperar la pilota al minut 29 i va contraatacar. En Lander Iramategi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Fonseca va superar els defenses rivals per velocitat al minut 32 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Lugar va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Iván Campo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Lander Iramategi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Iván Campo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergio Fonseca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergio Fonseca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Fonseca de Lugar es va guanyar la targeta groga merescudament.