Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torbeo (120632) - Estrella Roja Pozuelo (489990) » 665185111: T64/J5/IV

Liga 665185111 Información oficial sobre el partido 665185111 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / IV.62 (3485)

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 6 - 0 Estrella Roja Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Pozuelo' en el partido
Javier Eroles (13') 1 - 0
Titus Percival (35') 2 - 0
Brás Silva (77') 3 - 0
Titus Percival (85') 4 - 0
Javier Eroles (86') 5 - 0
Kristian Theisen (89') 6 - 0
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 6 - 0 Estrella Roja Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Pozuelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 5 - 0 Estrella Roja Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Pozuelo' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Eroles, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Torbeo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 13.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Torbeo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Titus Percival progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 77 minuts de joc, Brás Silva, corrent com un esperitat, superà primer Bolesław Krempa per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Torbeo va obtenir un penal al minut 85, que va llançar a la perfecció Titus Percival. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Torbeo a 5 - 0. Javier Eroles va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 116 Minuto 89 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Brás Silva va acabar en una passada genial cap al jugador de Torbeo Kristian Theisen, que va marcar el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miquel Camprubí va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Torbeo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Filomeno, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 72 podia haver acabat en gol, però Eulogio Santisteban va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Titus Percival, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eulogio Santisteban al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Justo Fonseca va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Estrella Roja Pozuelo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Estrella van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Cassià Sans va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Estrella va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Casandro Vilachá va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Gaylor va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.