Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vehinsa F.C. (796982) - BestiasPardas FT (1433028) » 665185074: T64/J9/IV

Liga 665185074 Información oficial sobre el partido 665185074 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.61 (3484)

Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 0 - 2 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
0 - 1 Raúl Valea (22')
0 - 2 Fortunato Lería (74')
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 0 - 2 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 0 - 4 BestiasPardas FT Alineación oficial del equipo 'BestiasPardas FT' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vehinsa F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Samuele Chiodi ja els havia advertit que el porter contrari, en Ruben Wily Melgar, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 57 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Vehinsa tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Robert Ruane ho va intentar al minut 57 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

BestiasPardas FT

Goles Goles

  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Hani Muzal va descol·locar totalment la defensa contrària i Raúl Valea no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fortunato Lería va ser l'anotador del 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Julio Garzo va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de BestiasPardas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bohumil Bidmon va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Mauricio Guisla va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Maciej Andrasz va intentar anar-se'n per velocitat al minut 78 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Mauricio Guisla, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BestiasPardas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Julio Garzo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.