Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Ceitil (437444) - Athletico Hontanares (313500) » 665185015: T64/J9/IV

Liga 665185015 Información oficial sobre el partido 665185015 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.60 (3483)

Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido 4 - 0 Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido
Włodzimierz Połomski (3') 1 - 0
Ştefan Şerbănescu (62') 2 - 0
Tamošius Medeišis (73') 3 - 0
Cesare Ceruti (77') 4 - 0
Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido 4 - 0 Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic kikus Alineación oficial del equipo 'Athletic kikus' en el partido 2 - 0 Molella C. F. Alineación oficial del equipo 'Molella C. F.' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic kikus

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Włodzimierz Połomski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Athletic va augmentar la diferència quan Ştefan Şerbănescu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Athletic va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tamošius Medeišis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Cesare Ceruti de Athletic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ştefan Şerbănescu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 20, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Athletic va ser a punt de marcar al minut 25, quan el seu jugador Stephan Darrow va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Al minut 4 en Włodzimierz Połomski va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Molella C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Lazar Berić va superar els defenses rivals per velocitat al minut 15 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Molella va anar a parar a la dreta de l'atac on en Konsta Skantsi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Molella van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Thorsten Kapfhammer des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Franz Neidhardt estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lazar Berić, als 79 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Alexey Samodelov de Molella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.