Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moyatzo Braves (993893) - Nozink FC (1590152) » 665184794: T64/J9/IV

Liga 665184794 Información oficial sobre el partido 665184794 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.56 (3479)

Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 5 - 1 Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido
Facundo Seivane (35') 1 - 0
José Miguel Pastor (53') 2 - 0
2 - 1 Przemysław Ryglewicz (55')
Calixto Lucio-Villegas (58') 3 - 1
Facundo Seivane (59') 4 - 1
Calixto Lucio-Villegas (75') 5 - 1
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 5 - 1 Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido 2 - 0 Nozink FC Alineación oficial del equipo 'Nozink FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de José Miguel Pastor va anar directament als peus de Facundo Seivane que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, Moyatzo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Miguel Pastor, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 58 (Gol de falta): El gol de falta de Calixto Lucio-Villegas sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 58 i ampliar l'avantatge de Moyatzo a 3 - 1.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Facundo Seivane va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Moyatzo i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 75 minuts de joc. Mentre en Calixto Lucio-Villegas el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Marcus Reponiemi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moyatzo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Facundo Seivane del Moyatzo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sergio Camalva va rematar alt.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Facundo Seivane, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Moyatzo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de José Miguel Pastor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Gustavo Donoso, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Nozink FC

Goles Goles

  • 151 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 els aficionats de Nozink van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Przemysław Ryglewicz va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Zacarías Palacios, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Quique Romero Ramos, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Peter Rojas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zacarías Palacios, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.