Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cremoso Team (779940) - Lauki F.C. (308299) » 665184678: T64/J8/IV

Liga 665184678 Información oficial sobre el partido 665184678 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / IV.54 (3477)

Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 1 - 5 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
Simon Rapicault (4') 1 - 0
1 - 1 Pep Aicart (28')
1 - 2 Dominic Ioniţă (36')
1 - 3 Josep Maria Blanxart (57')
1 - 4 Josep Maria Blanxart (67')
1 - 5 Alejandro Agud (72')
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 1 - 5 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido 1 - 1 Lauki F.C. Alineación oficial del equipo 'Lauki F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,7 % 26,4 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cremoso Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Simon Rapicault va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cremoso.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Damián Martínez Barnes. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Vallejoller va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Àngel Ballbé de Cremoso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lauki F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lauki van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pep Aicart va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 170 Minuto 36 (Gol de falta): Dominic Ioniţă va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 36. 1 - 2 per a Lauki.
  • 187 Minuto 57 (Gol tiro lejano): En Dominic Ioniţă conduïa pel cercle central i, veient a en Josep Maria Blanxart desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 3.
  • 187 Minuto 67 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Lauki va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 67 va arribar el 1 - 4 quan en Josep Maria Blanxart va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 72 (Gol tiro lejano): Després de 72 minuts el Lauki, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Alejandro Agud sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 5 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Sergio Careaga va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Dominic Ioniţă, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lauki va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paco Hierro va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Bastian Roempke de Lauki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.