Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Granada Boys (312957) - Deabru Gorriak (1370787) » 665184513: T64/J9/IV

Liga 665184513 Información oficial sobre el partido 665184513 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.51 (3474)

Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 1 - 0 Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido
Romain Beugli (66') 1 - 0
Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 1 - 0 Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granada Boys Alineación oficial del equipo 'Granada Boys' en el partido 2 - 1 Deabru Gorriak Alineación oficial del equipo 'Deabru Gorriak' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granada Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Romain Beugli, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Granada se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Granada per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Władysław Sędziwoj, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Karol Majocha va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 48 per blocar una centrada d'en Vincent Vincent va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Granada.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Gestur Frímannsson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Granada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Vincent Vincent en un 1 contra 1 amb el porter Ronald Fernández, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Acoatl Beh de Granada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Deabru Gorriak

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 13 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alexey Faikin va fer al minut 13 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en José Antonio Valdebenito, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 219 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Oqtay Əhmədov va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alexey Faikin, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): El Gorriak se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 63, en Cerwyn Jervis va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bengt Håkansson de Gorriak va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maidar Javaa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.