Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

residencial palau (773187) - Al sur (1416502) » 665184355: T64/J12/IV

Liga 665184355 Información oficial sobre el partido 665184355 en Hattrick

12.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 12 / IV.48 (3471)

residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 2 - 0 Al sur Alineación oficial del equipo 'Al sur' en el partido
Alberto Pérez (36') 1 - 0
Òscar Socíes (71') 2 - 0
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 2 - 0 Al sur Alineación oficial del equipo 'Al sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
residencial palau Alineación oficial del equipo 'residencial palau' en el partido 2 - 0 Al sur Alineación oficial del equipo 'Al sur' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

residencial palau

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alberto Pérez, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del residencial se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de residencial. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Òscar Socíes xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Amb 18 minuts disputats, Antonio Chicharro gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Sepp Scheuermann va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Antonio Chicharro, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Gandía. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Salvador Colomà gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sepp Scheuermann va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Ignacio Argenté una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Sepp Scheuermann va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Al sur

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de sur va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Alejandro Minola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Valerio Mafessoni estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Davide Baldassarre, als 57 minuts, va fallar per ben poc.
  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de sur van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 66 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Andreas Svensson, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Alexander Beierle va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Alexander Beierle de sur va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.