Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TiradosFc (1592094) - FC Aversi (993904) » 665184312: T64/J1/IV

Liga 665184312 Información oficial sobre el partido 665184312 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / IV.48 (3471)

TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 3 - 1 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
Pedro Barca (47') 1 - 0
Alexey Kurnev (68') 2 - 0
2 - 1 Giuseppe Nitti (75')
Cédric Oudot (89') 3 - 1
TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 3 - 1 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TiradosFc Alineación oficial del equipo 'TiradosFc' en el partido 2 - 0 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TiradosFc

Goles Goles

  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): TiradosFc s'avançava al marcador al minut 47, després d'un rebot que va caçar en Pedro Barca per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 116 Minuto 68 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Maurício José Lopes va acabar en una passada genial cap al jugador de TiradosFc Alexey Kurnev, que va marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TiradosFc pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cédric Oudot va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): TiradosFc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Timon Glessner en un 1 contra 1 amb el porter Teofilo Desmás, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maurício José Lopes! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): TiradosFc va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Cédric Oudot ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Cédric Oudot del TiradosFc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Teis Gravesen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Péter Szaniszló gairebé va marcar per a TiradosFc des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patrick Morfin de TiradosFc amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Aversi

Goles Goles

  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): El porter de Aversi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Giuseppe Nitti va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El Aversi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en Alessio Belcredi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Enrique Arcaya va fer al minut 22 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en István Kis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aversi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a István Kis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Buhannu Kheireddine.