Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tapiac (1367364) - The Dunbars (49053) » 665184286: T64/J8/IV

Liga 665184286 Información oficial sobre el partido 665184286 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / IV.47 (3470)

rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido 4 - 0 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
Stefano Ferrari (4') 1 - 0
Seydou Bouabre (13') 2 - 0
Thomas Noël (18') 3 - 0
Jamshid Alvari (47') 4 - 0
rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido 4 - 0 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
rEal ChiQyPum Alineación oficial del equipo 'rEal ChiQyPum' en el partido 2 - 1 The Dunbars Alineación oficial del equipo 'The Dunbars' en el partido
Tiene suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,9 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rEal ChiQyPum

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Stefano Ferrari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ChiQyPum es posava per davant!
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): ChiQyPum va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Seydou Bouabre va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip ChiQyPum va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Thomas Noël va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ChiQyPum pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jamshid Alvari va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Seydou Bouabre va sortir molt desviat al minut 35.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Seydou Bouabre va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dunbars. La jugada d'estratègia del ChiQyPum per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Thomas Noël va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

The Dunbars

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Dunbars va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 63 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Gatell de Dunbars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jamie Pitman de Dunbars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jamie Pitman va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Dunbars va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.