Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estudiantes de Derecho F.C (796952) - Energie Cotbus (1458273) » 665183952: T64/J9/IV

Liga 665183952 Información oficial sobre el partido 665183952 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.41 (3464)

Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 2 - 4 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
0 - 1 Juan Núñez de Alava (4')
0 - 2 Juan Núñez de Alava (23')
Albano Miguel Rato (41') 1 - 2
1 - 3 Florent Elsenberger (65')
Giampiero Mezzolla (73') 2 - 3
2 - 4 Sergio Gurmendi (84')
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 2 - 4 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Estudiantes de Derecho F.C Alineación oficial del equipo 'Estudiantes de Derecho F.C' en el partido 6 - 1 Energie Cotbus Alineación oficial del equipo 'Energie Cotbus' en el partido
Es un cenizo 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes de Derecho F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El Law Team no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Albano Miguel Rato es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Giampiero Mezzolla de Law Team va demostrar les seves habilitats al minut 73 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Pere Josep Guiriguet va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 29 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 el Law Team va posar setge sobre la defensa central visitant però en Václav Lukavec no va estar gens encertat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Law Team va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lucas Vázquez va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giampiero Mezzolla de Law Team es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giampiero Mezzolla de Law Team va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Energie Cotbus

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Núñez de Alava va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 23, Leonard Bododel va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Juan Núñez de Alava, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Florent Elsenberger de Energie l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 65 de partit.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sergio Gurmendi va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Marko Jerkušić va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Energie quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marko Jerkušić va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 61 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 61 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.