Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaungoikoak (439053) - ud playa (778963) » 665183388: T64/J8/IV

Liga 665183388 Información oficial sobre el partido 665183388 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / IV.31 (3454)

Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 3 - 1 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
Yordan Kasúrov (8') 1 - 0
Albert-Jan Vervoort (31') 2 - 0
Vladislav Popov (34') 3 - 0
3 - 1 Zalán Tyukodi (47')
Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 3 - 1 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 2 - 0 Freddie My Boys Alineación oficial del equipo 'Freddie My Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vetusta fc

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Yordan Kasúrov al minut 8, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Vetusta i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Albert-Jan Vervoort de Vetusta va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vladislav Popov va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jakub Ziober va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dominique Lefebvre va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Ignacio Muñoz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Piet van Ardenne va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacio Muñoz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Ignacio Muñoz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Piet van Ardenne va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert-Jan Vervoort de Vetusta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Freddie My Boys

Goles Goles

  • 135 Minuto 47 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Zalán Tyukodi de FreeBoys va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FreeBoys va anar a parar a la dreta de l'atac on en Menelao Nizzolo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Márk Kubinszki va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): FreeBoys van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 65 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Márk Kubinszki no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FreeBoys va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zalán Tyukodi va sortir per sobre el travesser.