Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

unksenseiteam (799036) - Revival FC. (1588238) » 665183383: T64/J7/IV

Liga 665183383 Información oficial sobre el partido 665183383 en Hattrick

07.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 7 / IV.31 (3454)

unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 8 - 0 FC Leones de Sevilla Alineación oficial del equipo 'FC Leones de Sevilla' en el partido
Korab Luçi (6') 1 - 0
Matheus Argolo (15') 2 - 0
Vladimir Chekhov (23') 3 - 0
Vladimir Chekhov (37') 4 - 0
Matheus Argolo (62') 5 - 0
Matheus Argolo (66') 6 - 0
Korab Luçi (74') 7 - 0
Ignacio de Gracia (84') 8 - 0
unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 8 - 0 FC Leones de Sevilla Alineación oficial del equipo 'FC Leones de Sevilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
unksenseiteam Alineación oficial del equipo 'unksenseiteam' en el partido 9 - 0 FC Leones de Sevilla Alineación oficial del equipo 'FC Leones de Sevilla' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unksenseiteam

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): unksenseiteam va posar-se per davant 1 - 0 al minut 6, quan Korab Luçi va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): unksenseiteam va aconseguir el 2 - 0 quan Matheus Argolo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de unksenseiteam. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Vladimir Chekhov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vladimir Chekhov va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): Korab Luçi de unksenseiteam va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Matheus Argolo que va completar la jugada que feia pujar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de unksenseiteam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Matheus Argolo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, unksenseiteam va aconseguir el 7 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Korab Luçi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip unksenseiteam va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Ignacio de Gracia va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Vladimir Chekhov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Bogdan Oleniuc va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Matheus Argolo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Miguel Ángel Imperial va rematar alt.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vladimir Chekhov va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

FC Leones de Sevilla

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Ramon Boada era fer passades de llarga distància. Al minut 35 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Abdessattar Raziq però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Vicenç Bellvé va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Leones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Espartero de Leones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.