Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jaungoikoak (439053) - Paquetones CF (1436586) » 665183361: T64/J1/IV

Liga 665183361 Información oficial sobre el partido 665183361 en Hattrick

26.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 1 / IV.31 (3454)

Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 2 - 0 Nostrica Tactica Alineación oficial del equipo 'Nostrica Tactica' en el partido
Albert-Jan Vervoort (34') 1 - 0
Yordan Kasúrov (75') 2 - 0
Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 2 - 0 Nostrica Tactica Alineación oficial del equipo 'Nostrica Tactica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vetusta fc Alineación oficial del equipo 'Vetusta fc' en el partido 3 - 1 Nostrica Tactica Alineación oficial del equipo 'Nostrica Tactica' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vetusta fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 els aficionats van embogir quan en Albert-Jan Vervoort va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vetusta.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Als 75 minuts de joc, els nois de Vetusta van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Yordan Kasúrov augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Dominique Lefebvre va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vetusta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Anastasius Kies una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Alexander Barrink va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josué Fruett de Vetusta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Nostrica Tactica

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Nostrica va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan David Moncada va quedar-se sol davant el porter Artur Weiss, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ivan Stoyanov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 任 (Ren) 群平 (Qunping), als 32 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en David Moncada quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Maíz Gasque va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 任 (Ren) 群平 (Qunping).