Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kybalion (308591) - TESLA Model Y (995291) » 665183177: T64/J11/IV

Liga 665183177 Información oficial sobre el partido 665183177 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / IV.27 (3450)

Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 0 - 0 Advance Team Alineación oficial del equipo 'Advance Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kybalion Alineación oficial del equipo 'Kybalion' en el partido 2 - 1 Advance Team Alineación oficial del equipo 'Advance Team' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,9 % 37,1 % 30,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kybalion

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Enrique Lovaina va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Julián Gabriel Castagno Suarez, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55, Andrin Merkle arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Kybalion va estar a punt de posar-se per davant al minut 61 però Víctor Istueta va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Sergio Olabuenaga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Kybalion se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Andrin Merkle del Kybalion ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Elizondo de Kybalion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Advance Team

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Naim Lukmanov va entorpir al marcador d'en Antonín Döme per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Advance va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tom Dankert, però el porter rival va fer una gran aturada.