Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chiseira F.C. (1595807) - ros'rock'n'roll (799099) » 665183162: T64/J8/IV

Liga 665183162 Información oficial sobre el partido 665183162 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / IV.27 (3450)

Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 1 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Matthew Cameron (7') 1 - 0
1 - 1 Valentín Monzón (85')
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 1 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chiseira F.C. Alineación oficial del equipo 'Chiseira F.C.' en el partido 1 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,3 % 19,7 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiseira F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Chiseira va ser Matthew Cameron.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Chiseira va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Cosmin Rogoveanu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Vallejo Ortiz al minut 9 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marcos Contreras va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 225 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Carlo Palombo es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Passaven 24 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Cosmin Rogoveanu va rematar alt.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 50 quan Aristotelis Demeščionokas de Chiseira gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 54 podia haver acabat en gol, però Fernando Vallejo Ortiz va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlo Palombo per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Vallejo Ortiz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Cosmin Rogoveanu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 77, però una magnífica aturada de Fernando Vallejo Ortiz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Boryslav Karavan es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Noel Kupnik.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 en Valentín Monzón va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): rosrocknroll van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Josep Joan Puigneró des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 263 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En David Cíes va encarar al porter al 83, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.