Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dioses del balón (307573) - Sporting Elounda (1584997) » 665183120: T64/J11/IV

Liga 665183120 Información oficial sobre el partido 665183120 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / IV.26 (3449)

dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 1 - 1 Sporting Elounda Alineación oficial del equipo 'Sporting Elounda' en el partido
Chema Robles (41') 1 - 0
1 - 1 Jakob Feest (42')
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 1 - 1 Sporting Elounda Alineación oficial del equipo 'Sporting Elounda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido 2 - 0 Sporting Elounda Alineación oficial del equipo 'Sporting Elounda' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses del balón

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador Chema Robles de dioses, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a dioses per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Amin Khaimia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Chema Robles es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 55 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Chema Robles va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): dioses va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 69 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Danil Kotyukov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): dioses va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Chema Robles en un 1 contra 1 amb el porter Denis Ballón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Sporting Elounda

Goles Goles

  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Jakob Feest va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Horst Peter Reissenberger.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Jakob Feest des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eugenio Allegrezza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.