Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la seta (1592255) - Mondaka FC (1458716) » 665183017: T64/J13/IV

Liga 665183017 Información oficial sobre el partido 665183017 en Hattrick

19.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 13 / IV.24 (3447)

la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 2 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
David Fitzgibbon (66') 1 - 0
Giampiero Resti (79') 2 - 0
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 2 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido 2 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la seta

Goles Goles

  • 124 Minuto 66 (Gol de penalti): seta va posar-se per davant 1 - 0 al minut 66, quan David Fitzgibbon va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): seta va augmentar la diferència quan Giampiero Resti no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): seta va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Tomy Österlund va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): En David Fitzgibbon es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Wessel Evenhuis va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Carlo Forrest va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a seta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carlo Forrest, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Fitzgibbon va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Heinrich Carstens va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Radwan Saad de seta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucjan Picewicz.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlo Forrest de seta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fenicios CF

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 6, el Fenicios estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En 苏 (Su) 道阳 (Daoyang) va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fenicios va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diogo Lermen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Fenicios sortien al contraatac. La falta llançada per Zefiros Chtistis va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fenicios va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 苏 (Su) 道阳 (Daoyang) va sortir per sobre el travesser.