Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Desperta Ferro (1431040) - Mondaka FC (1458716) » 665183010: T64/J11/IV

Liga 665183010 Información oficial sobre el partido 665183010 en Hattrick

05.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 11 / IV.24 (3447)

CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 3 - 3 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
0 - 1 Pedro Hoz (6')
0 - 2 Diogo Lermen (23')
Vitaliy Akolzin (37') 1 - 2
Pedro Musa (42') 2 - 2
Vitaliy Akolzin (44') 3 - 2
3 - 3 Arkelus Iriarte (54')
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 3 - 3 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 3 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Desperta Ferro

Goles Goles

  • 103 Minuto 37 (Gol por la derecha): Desperta no perdien la fe, i al minut 37 del partit, Vitaliy Akolzin va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 42 minuts, el tirador de faltes del Desperta va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pedro Musa, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Desperta contenien la respiració mentre en Vitaliy Akolzin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Szabolcs Lóczi va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Desperta va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pedro Frías la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pedro Frías per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ulf Petersson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Noel Godley del Desperta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68, Pedro Frías arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vitaliy Akolzin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Desperta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan Iñigo Askarraga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Frías de Desperta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fenicios CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 6, en Arkelus Iriarte del Fenicios va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Pedro Hoz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Fenicios eren letals, i Diogo Lermen va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fenicios va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Arkelus Iriarte, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Arkelus Iriarte quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fenicios va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 苏 (Su) 道阳 (Daoyang), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.