Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanosuke (1583777) - la seta (1592255) » 665183004: T64/J10/IV

Liga 665183004 Información oficial sobre el partido 665183004 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / IV.24 (3447)

Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido 0 - 0 la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido 1 - 1 la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,5 % 27,4 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanosuke

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pablo César Marín Martínez va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Carlos Pajares va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sanosuke se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo César Marín Martínez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Timo Valto de Sanosuke amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42 de partit, Timo Valto de Sanosuke va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

la seta

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): seta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adelino Neto va desviar el xut final de Daniel Carnicer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): seta van sortir al contraatac al minut 27, però Wessel Evenhuis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Daniel Carnicer de seta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En David Fitzgibbon va marxar de Óscar Rubio Saenz en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de seta van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El seta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Wessel Evenhuis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlo Forrest.