Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patas de pollo FC (988421) - Mondaka FC (1458716) » 665182987: T64/J5/IV

Liga 665182987 Información oficial sobre el partido 665182987 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / IV.24 (3447)

Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido 2 - 1 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
0 - 1 Pedro Hoz (23')
Kostantzio Garaitaonaindia (25') 1 - 1
Marc Pascal Bode (63') 2 - 1
Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido 2 - 1 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido 2 - 0 Fenicios CF Alineación oficial del equipo 'Fenicios CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patas de pollo FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Patas equilibrava la balança al minut 25. En Kostantzio Garaitaonaindia, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Patas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 63 Marc Pascal Bode va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sacarino Veloso va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Raúl Celaín va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Marc Pascal Bode va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Patas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Ian Jacobs del Patas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Patas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marc Pascal Bode ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iliten 'Kebab' Queraf va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): Al minut 64, Kostantzio Garaitaonaindia gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 230 Minuto 68 (Ocasión de falta): Kostantzio Garaitaonaindia va sorprendre Raúl Celaín amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Kostantzio Garaitaonaindia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Fenicios CF

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): El jugador Pedro Hoz de Fenicios es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Ruiz de Mesa, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.