Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Club Esportiu MALLORCA (1336484) - Pepineros F.C (995631) » 665182719: T64/J9/IV

Liga 665182719 Información oficial sobre el partido 665182719 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.19 (3442)

Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 1 - 1 Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido
0 - 1 Adam Szafranek (36')
Ignacio Quintero (63') 1 - 1
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 1 - 1 Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Club Esportiu MALLORCA Alineación oficial del equipo 'Real Club Esportiu MALLORCA' en el partido 2 - 0 Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Club Esportiu MALLORCA

Goles Goles

  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Mallorca va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Ignacio Quintero, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ignacio Quintero va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Zemir Drvendžija, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Christian 'Mago' Bonnaventure quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Christian 'Mago' Bonnaventure va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Abramas Gitelmanas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Nguyễn Văn Trừ del Mallorca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfonso Gabás de Mallorca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Pepineros F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Pepineros sempre confia amb les genialitats d'en Adam Szafranek; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pepineros, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Naum Tikhonovskiy va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Bernd Grobow ja els havia advertit que el porter contrari, en 良介 (Ryosuke) 山上 (Yamagami), acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.