Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CSIII (125867) - Reygol F.C. (435461) » 665182606: T64/J9/IV

Liga 665182606 Información oficial sobre el partido 665182606 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.17 (3440)

CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 3 - 1 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
0 - 1 Laust Schrøder (15')
Rasmus Yngvesson (35') 1 - 1
Bogdan Olteanu (48') 2 - 1
Dirk Randolf Bentele (71') 3 - 1
CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 3 - 1 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CSIII Alineación oficial del equipo 'CSIII' en el partido 3 - 0 Reygol F.C. Alineación oficial del equipo 'Reygol F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSIII

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): En Bogdan Olteanu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CSIII, un peu providencial d'en Rasmus Yngvesson va situar el 1-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Bogdan Olteanu va donar a CSIII un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Amb 71 minuts jugats, en Dirk Randolf Bentele va augmentar l'avantatge de CSIII a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Muhammad Shafqat va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mieczysław Głuch va ser clau en la jugada d'atac de CSIII al minut 41, quan ell mateix va fer una passada brutal a Iván Latuff, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 216 Minuto 70 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 70 en Alberto Ramírez de Guzmán ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Mieczysław Głuch el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Haluk Akdoğan, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Reygol F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Reygol van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Laust Schrøder va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Dominique Leroy quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adrián Félix, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Diego Gorostazu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrián Félix, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Reygol va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 78, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Laust Schrøder.