Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Navajos F.C. (1457936) - Los Tu Madre C.F. (49049) » 665182571: T64/J14/IV

Liga 665182571 Información oficial sobre el partido 665182571 en Hattrick

26.12.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 14 / IV.16 (3439)

Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido 2 - 5 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
0 - 1 David Pintat (12')
0 - 2 Janq’u Errázuriz (15')
Andrea Ellena (37') 1 - 2
Leen Beekenkamp (42') 2 - 2
2 - 3 Caleb Fifield (43')
2 - 4 David Pintat (73')
2 - 5 Dámaso Comiáns (90')
Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido 2 - 5 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Navajos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Navajos F.C.' en el partido 0 - 2 Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Navajos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Andrea Ellena va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Navajos i marcant el 1 - 2.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Navajos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Leen Beekenkamp va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Pablo Calella va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MADRE, David Pintat, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Janq’u Errázuriz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 15, i va fer pujar el 0 - 2 per a MADRE.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Caleb Fifield que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a MADRE.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): David Pintat de MADRE va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Dámaso Comiáns va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Pablo Calella va estar a punt de posar per davant a MADRE amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 马 (Ma) 清贤 (Qingxian) va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 马 (Ma) 清贤 (Qingxian) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Józef Goćwin, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Trevor Cachia Zammit. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Józef Goćwin de MADRE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Caleb Fifield de MADRE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.