Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CUCLES (490919) - fc.Zizou (309418) » 665182310: T64/J4/IV

Liga 665182310 Información oficial sobre el partido 665182310 en Hattrick

17.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 4 / IV.12 (3435)

CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 1 - 2 fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido
Edmond Crane (37') 1 - 0
1 - 1 José María Cagigal (43')
1 - 2 Paco Arias (76')
CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 1 - 2 fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 2 - 1 fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUCLES

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): Raúl San Miguel estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Edmond Crane va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Teemu Kähäri va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): CUCLES van sortir al contraatac al minut 19, però Teemu Kähäri va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl San Miguel va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Borja Cañaveras va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Suárez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): Cosmin Căileanu quasi marca en una jugada assajada de córner que Manuel Suárez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Borja Cañaveras al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rafael Valero Gómez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): CUCLES va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Rafael Valero Gómez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el CUCLES sortien al contraatac. La falta llançada per Rafael Valero Gómez va sortir força alta sense massa perill.

fc.Zizou

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de José María Cagigal que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): En Paco Arias donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 76 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de fc.Zizou va anar a parar a la dreta de l'atac on en Léopold Hots, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): fc.Zizou va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan David Rubio Escudero va quedar-se sol davant el porter Nel Gramajo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el fc.Zizou va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Paco Arias s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.