Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CIS F.C. (1419119) - goa cf (1336300) » 665182301: T64/J2/IV

Liga 665182301 Información oficial sobre el partido 665182301 en Hattrick

03.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 2 / IV.12 (3435)

CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido 2 - 2 MIPITXIN Alineación oficial del equipo 'MIPITXIN' en el partido
András Mózsa (14') 1 - 0
Eddy Simmons (27') 2 - 0
2 - 1 Joakim van den Vondel (63')
2 - 2 Marius Marin (83')
CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido 2 - 2 MIPITXIN Alineación oficial del equipo 'MIPITXIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido 3 - 0 MIPITXIN Alineación oficial del equipo 'MIPITXIN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar András Mózsa, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.C. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eddy Simmons progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): F.C. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mauro Hernández ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eddy Simmons va estar a punt de sentenciar el partit al minut 23, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Cecilio Miñón Herreros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Mubarak AL Khathlan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en James Brooks. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Eddy Simmons gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mubarak AL Khathlan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Eddy Simmons de F.C. va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Carlos Arnaldo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Mauro Hernández de F.C. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MIPITXIN

Goles Goles

  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Joakim van den Vondel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de MIPITXIN i marcant el 2 - 1.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): MIPITXIN va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 83, quan Marius Marin, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): MIPITXIN van sortir al contraatac amb encert al minut 57, però Joel Jové no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del MIPITXIN no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Joel Jové perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.