Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

moletado (1578089) - Borussia Mochongladbach (1432720) » 665182047: T64/J9/IV

Liga 665182047 Información oficial sobre el partido 665182047 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.7 (3430)

moletado Alineación oficial del equipo 'moletado' en el partido 2 - 3 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
0 - 1 Ivan Simić (9')
Luís Arnaldo Açaí (37') 1 - 1
1 - 2 Jorge Teixeira (38')
Cristiano Malloci (44') 2 - 2
2 - 3 Amadeu Mazo (44')
moletado Alineación oficial del equipo 'moletado' en el partido 2 - 3 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
moletado Alineación oficial del equipo 'moletado' en el partido 2 - 0 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moletado

Goles Goles

  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del moletado va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Luís Arnaldo Açaí en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.
  • 187 Minuto 44 (Gol tiro lejano): Era obvi que el moletado volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 44 van aconseguir marcar quan en Cristiano Malloci va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 30 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Matteo Reina va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Yordan Tomov el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Cristiano Malloci ja els havia advertit que el porter contrari, en Michele Mafessoni, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 210 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Michele Mafessoni va fer una magnífica aturada al minut 63, tot i el bon llançament de falta de Luís Arnaldo Açaí.
  • 285 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de moletado la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

The__Prodigy

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a The__Prodigy prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ivan Simić.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): The__Prodigy va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 38. Jorge Teixeira va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Amadeu Mazo quedar desmarcat i marcar per a The__Prodigy al minut 44. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 8 (Ocasión evento especial rápido + pase): Amadeu Mazo va marxar per velocitat al minut 8 i va fer una passada de la mort a José Luis Fernández Larrea, però aquest va fallar.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): The__Prodigy van sortir al contraatac al minut 29, però Nizan Tatuzão va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Rafa Mons va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jorge Teixeira, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 216 Minuto 90 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Amadeu Mazo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jorge Teixeira, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 215 Minuto 91 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Amadeu Mazo quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.