Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia Mochongladbach (1432720) - nuth (1337274) » 665182043: T64/J8/IV

Liga 665182043 Información oficial sobre el partido 665182043 en Hattrick

14.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 8 / IV.7 (3430)

The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 1 - 4 nuth Alineación oficial del equipo 'nuth' en el partido
0 - 1 Hodei Segorbe (14')
0 - 2 Óscar Luque Marin (18')
0 - 3 Arturo Córdoba (81')
Stefan Pankov (84') 1 - 3
1 - 4 Óscar Luque Marin (89')
The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 1 - 4 nuth Alineación oficial del equipo 'nuth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido 1 - 3 nuth Alineación oficial del equipo 'nuth' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,1 % 3,5 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The__Prodigy

Goles Goles

  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip The__Prodigy va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Stefan Pankov va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jorge Teixeira va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): En Stefan Pankov va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 16, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 200 Minuto 55 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 55 amb una falta ben llançada per en Jorge Teixeira, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

nuth

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Hodei Segorbe que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Óscar Luque Marin de nuth va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 18. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Arturo Córdoba va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 3 per a nuth.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Óscar Luque Marin de nuth va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Óscar Luque Marin no va ser aprofitada per en Jimmy Mahuad que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sergi Muntmany, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sergi Muntmany va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Sergi Muntmany de nuth va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.