Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Judge Suckers (123314) - realaravaca (1455701) » 665182031: T64/J5/IV

Liga 665182031 Información oficial sobre el partido 665182031 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / IV.7 (3430)

Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 2 - 0 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
Jorge Fuenleal (12') 1 - 0
Zlatko Bogdan (54') 2 - 0
Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 2 - 0 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido 3 - 0 realaravaca Alineación oficial del equipo 'realaravaca' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Judge Suckers

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): En Jorge Fuenleal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Suckers va aconseguir el 2 - 0 quan Zlatko Bogdan va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Anton Doychinov va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Josep Nadal. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 35 podia haver acabat en gol, però Mauro Díaz de Cadorniga va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 55 (Ocasión de falta): Al minut 55, Josep Manel Turdiu gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Vicente Gómez de Ontiveros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Mauro Díaz de Cadorniga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Suckers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sergi Sales va sortir desviat a la dreta de la porteria.

realaravaca

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Borko Mišić va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Vianes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 11, quan en Olexandr Lyopa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Víctor Orozco León va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ignacio Vicente rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del realaravaca va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Olivier Dauphin no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olexandr Lyopa de realaravaca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.