Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matracas F.C. (119781) - Patryns f.c. (1338976) » 665181882: T64/J9/IV

Liga 665181882 Información oficial sobre el partido 665181882 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.4 (3427)

Matracas F.C. Alineación oficial del equipo 'Matracas F.C.' en el partido 2 - 1 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
0 - 1 Fidel Vibero (3')
Adrian Brăteanu (60') 1 - 1
Adrian Brăteanu (79') 2 - 1
Matracas F.C. Alineación oficial del equipo 'Matracas F.C.' en el partido 2 - 1 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Matracas F.C. Alineación oficial del equipo 'Matracas F.C.' en el partido 2 - 0 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Matracas F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Miguel Maceda va anar directament als peus de Adrian Brăteanu que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Matracas va posar-se per davant 2 - 1 al minut 79, quan Adrian Brăteanu va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Georg Romagna va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Miguel Maceda quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Luis Carpiteiro del Matracas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Josep Puchades va rematar alt.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Adrian Brăteanu gairebé va marcar per a Matracas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stéphane Slegers de Matracas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Patryns f.c.

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Fidel Vibero de Patryns va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Patryns va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Goenaga va sortir per sobre el travesser.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 85, el Patryns estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Sergio Morales va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Antonio Torres de Patryns amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Sergio Morales de Patryns va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.