Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chungueles c.f. (315024) - ROBERCARRERA (435567) » 665181824: T64/J9/IV

Liga 665181824 Información oficial sobre el partido 665181824 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.3 (3426)

Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 1 - 2 ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido
Ovidiu Micu (6') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Parra (25')
1 - 2 Pol Puigvert (80')
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 1 - 2 ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 0 - 1 ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chungueles c.f.

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ovidiu Micu de Chungueles va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): El Chungueles va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ieremias Mantarinos la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klaus Polster de Chungueles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ROBERCARRERA

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): ROBERCARRERA van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 25, quan Ignacio Parra va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ROBERCARRERA. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Pol Puigvert xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Manolo Gámez no va ser aprofitada per en Raúl Tarazona que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Vicente Madruga Martín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 274 Minuto 79 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 79 la va desaprofitar Manolo Gámez de ROBERCARRERA, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Sergio Rama després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Felix Dickhaut va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manolo Gámez de ROBERCARRERA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.