Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A. Diebloo (798201) - Club Deportivo Opañel (1458526) » 665181715: T64/J10/IV

Liga 665181715 Información oficial sobre el partido 665181715 en Hattrick

28.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 10 / IV.1 (3424)

C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 2 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Lisandro Tinoco (33') 1 - 0
1 - 1 Benjamín Roldán Miñarro (36')
Abdallah El Achkar (58') 2 - 1
C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 2 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.A. Diebloo Alineación oficial del equipo 'C.A. Diebloo' en el partido 3 - 1 Club Deportivo Opañel Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Opañel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. Diebloo

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Diebloo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 33 Lisandro Tinoco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 els aficionats van embogir quan en Abdallah El Achkar va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Diebloo.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Abdallah El Achkar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Yaşar Binnətov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Diebloo.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Abdallah El Achkar va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Mischa Grooteman va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vladyslav Zubkov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Diebloo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Yaşar Binnətov en un 1 contra 1 amb el porter Mischa Grooteman, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Enrico Fiordalisi va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Abdallah El Achkar, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Club Deportivo Opañel

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Benjamín Roldán Miñarro que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): CD Opañel va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Jordi Sendiu va quedar-se sol davant el porter Jiří Kárník, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CD Opañel va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Moscoso, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CD Opañel la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El CD Opañel creava perill des de la dreta al minut 74, però en Jiří Kárník, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kentzi Kortari desviant la pilota a servei de cantonada.