Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTINGARRULO (1434730) - ferchys team (776039) » 665181713: T64/J9/IV

Liga 665181713 Información oficial sobre el partido 665181713 en Hattrick

21.11.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 9 / IV.1 (3424)

SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 1 - 2 ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Oliván (27')
Andu Llona (52') 1 - 1
1 - 2 Juan Antonio Oliván (67')
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 1 - 2 ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 4 - 1 ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTINGARRULO

Goles Goles

  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Andu Llona s'emportà una gran ovació del públic local al minut 52, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Andu Llona va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SPORTINGARRULO Bohumír Bican quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Shabtai Eshet va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): En Shabtai Eshet va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a SPORTINGARRULO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bohumír Bican, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Drahoslav Vaniška va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 68, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Shabtai Eshet de SPORTINGARRULO es va guanyar la targeta groga merescudament.

ferchys team

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Juan Antonio Oliván de ferchys va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador de ferchys Juan Antonio Oliván va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 67 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Juan Antonio Oliván al minut 31, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Kristian Højgaard va deixar a Márió Bandl assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Dimitrije Radulović, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Dimitrije Radulović va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.