Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xesteiro (1589903) - Eleven Parabellum (801265) » 665181582: T64/J5/III

Liga 665181582 Información oficial sobre el partido 665181582 en Hattrick

24.10.2020 14:00:00
Liga: Temporada 64 / Jornada 5 / III.15 (3422)

xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 1 - 1 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Pedro Fernández Cañete (77') 1 - 0
1 - 1 Marko Novković (87')
xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 1 - 1 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xesteiro Alineación oficial del equipo 'xesteiro' en el partido 2 - 0 Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xesteiro

Goles Goles

  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Pedro Fernández Cañete de xesteiro, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bo Häggblad va fer al minut 21 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pablo Entrambasaguas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Franck Stoifl va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amado Salvador Calvo de xesteiro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santiago Manrique Lara.

Eleven Parabellum

Goles Goles

  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Marko Novković que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Rakaan Bin Hendi va estar a punt de posar per davant a Parabellum amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Balkoe Iruretagoiena va impedir un gol cantat.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Parabellum va estar a punt d'arribar en un córner. En Torsten Näf va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Rakaan Bin Hendi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Cristoph Stockheim quasi aconsegueix empatar per Parabellum al minut 86, però Balkoe Iruretagoiena va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): José Arauzo hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Torsten Näf havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavi Santcliment de Parabellum la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.